“Live” korrupcioni i policëve serb! (Video)

356

Një polic serb merrë mito nga një grua e cila është duke vozitur  automjetit “Smart”.  Gruaja vozitëse, policit i dorëzon para në mbrendësi të dokumenteve dhe të gjitha ia lëshon në dorë.

Video incizimi është publikuar në njërin nga ueb-portalet më të klikuara në botë ku shihet kjartë  polici rrugor serb duke marrë mito nga gruaja në fjalë. Nuk bëhet e ditur për çfarë arsyeje polici e ndaloi vozitësen, por supozohet se ajo ka hyrë në rrugën një kahshje.

Me të ndaluar, shihet vozitësja e cila kartëmonedhat i fut në dokumente dhe i dorëzon policit. Polici i merrë parat, dhe i kthen vozitëses dokumentet./LuginaLajm/

Shiheni video:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *