Linesa Ismaili, nxënësja me telent të madh për vizatime dhe me sjellje të mira në shkollë (FOTO/PIKTURË)

Linesa Ismaili është nxënëse e klasës VI-1  në të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Linesa është një nxënëse e dalluar me sjellje shembullore, ajo ka një talent të madh në artin figurative, ku çdo emocion dhe çdo imagjinatë e shpreh në fleten e bardh aty ku punimet e saja flasin vet.

Dëshira më e madhe e saj janë punimet me laps të thjeshtë.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Linesa Ismaili:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *