Lina Bajrami, nxënësja nga Tërnoci, që dallohet me punime në artin figurativ dhe mësime (FOTO/PIKTURË)

Lina Bajrami, është nxënëse e klasës VII-1  në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Është një ndër nxënëset e dalluara të shkollës fillore e cila pos artit figurative, dallohet edhe në lëndët e tjera.

Lina, ka një talent të jashtëzakonshëm, të cilin e shpreh më së miri në fletën e bllokut ku me ngjyrat e lloj-llojshme ajo krijon punime perfeksioniste.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Lina Bajrami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *