Leon Fejzullahu, nxënësi që me shumë punë po e zhvillon talentin për art figurativ (FOTO/PIKTURË)

Leon Fejzullahu është nxënës i klasës së VII-3 në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Ai ka dëshirë të madhe të punojë pikturat me ngjyra të lloj-llojshme, derisa punimet janë të veçanta në përkufizimet e sakta të trupit dhe formave të njeriut. Leoni, talentein për art, është duke e zhvilluar përmes punës së madhe që po e bënë. Njëherit, ai është një djalë shembullore dhe me sjellje shumë të mirë, njëkohësisht dhe ambicioz në mësime.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Leon Fejzullahut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *