Ky do të jetë organizimi i mësimit për gjysmëvjetorin e dytë në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc

Përmes një postimi në faqen zyrtare, drejtoria e shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, ka njoftuar për organizimin e mësimit në gjysmëvjetorin e dytë i cili do të nis ditën e hënë; 24 janar.

“Shkolla fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, njofton të gjithë nxënësit dhe arsimtarët e shkollës, se gjysmë vjetori i dytë për këtë vit fillon më datë 24 janar 2022 (e hënë) në oraret si më poshtë:

CIKLI I LARTË, nga klasa V – VIII mësojnë para dite. Mesimi fillon ne ora 07:45, dhe zhvillohet në Grupe A dhe B.

CIKLI I ULËT, nga klasa I – IV mësojnë pas dite

Mësimi fillon ne ora 14:00. Mësim i rregullt.

CIKLI I LARTË, nga klasa V – VIII mësojnë

Grupi A, prej orës 07:45 deri në 13:40 (e hënë,e mërkurë, e premte) mësojnë në shkollë ndërsa (e marte e enjte) mësojn Online

Grupi B, (e marte, e enjte) mësojnë në shkollë (e hënë,e mërkurë, e premte) mësojn Online dhe anasjelltas” – thuhet mes tjerash në njoftimin e publikuar nga shkolla fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc.

Më poshtë e gjeni të plotë njoftimin e fundit të sh.f. “Naim Frashëri” në Bujanoc:

 

NJOFTIM

Shkolla fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, njofton të gjithë nxënësit dhe arsimtarët e shkollës, se gjysmë vjetori i dytë për këtë vit fillon më datë 24 janar 2022 (e hënë) në oraret si më poshtë:

CIKLI I LARTË, nga klasa V – VIII mësojnë para dite. Mesimi fillon ne ora 07:45, dhe zhvillohet në Grupe A dhe B.

CIKLI I ULËT, nga klasa I – IV mësojnë pas dite

Mësimi fillon ne ora 14:00. Mësim i rregullt.

CIKLI I LARTË, nga klasa V – VIII mësojnë

Grupi A, prej orës 07:45 deri në 13:40 (e hënë,e mërkurë, e premte) mësojnë në shkollë ndërsa (e marte e enjte) mësojn Online

Grupi B, (e marte, e enjte) mësojnë në shkollë (e hënë,e mërkurë, e premte) mësojn Online dhe anasjelltas.

Duhet theksuar se kujdestarët e klasave janë të obliguar që t’i ndajn Grupet e klasava dhe t’i lajmërojnë nxënësit për fillimin e mësimit si dhe për maskat se duhet t’i sigurojnë vet nxënësit.

Dhe e fundit, por më e rëndësishmja, masat për mbrojtjen nga Virusi ende janë në fuqi dhe duhen patjetër respektuar. PASTËRTIA, MBAJTJA E MASKËS DHE DISTANCA.

Nga Drejtoria e shkolles fillore

“Naim Frashëri”, Bujanoc

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *