Kush po rren: Lugina-Lajm apo APN?!(DOKUMENT)

2808

Para pak çastesh, kandidati për kryetar të KKSH-së, Arbër Pajaziti, nëpërmjet një paraqitje ‘livestream’ ka njoftuar miqtë e facebook-it, se lista zgjedhore e Alternativës për Ndryshim, është çertifikuar nga Komisioni Republikan Zgjedhor, dhe APN, do të garoj me numrin 1, në zgjedhjet e 4 nëntorit.

Gjatë paraqitjes në livestream, Arbër Pajaziti ndër të tjera potencoi se, “APN nuk do të merret me ‘fakenews’, duke aluduar në postimin e fundit të portalit Lugina-Lajm, mbi refuzumin e listës zgjedhore të APN-së, për mungesën e nënshkrimeve përkrahëse”.

Lugina-Lajm, ka siguar vendimin e Komisionit Republikan Zgjedhor mbi refuzimin e listës zgjedhore të Alternativës për Ndryshim, me arsyetimin se i mungojnë nënshkrimin e nevojshme.

Edhe njëherë, ju drejtohemi opinionit mbi vlerësimin se tani, kush në fakt rren: Lugina-Lajm apo APN

Dokumentet:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *