Kryetari Nagip Arifi, uron “8 Marsin”, punëtorëve të administratës komunale i’u shpërnda lule (FOTO)

Për nderë të ditës ndërkombëtare të gruas, kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi në kabinetin e tij ka mirëpritur të gjitha gratë që punojnë në admnistratën komunale.
Në fjalën e tij përshëndetëse, kryetari Arifi uroi gratë për ditën ndërkombëtare të gruas – 8 Marsin, duke i dëshiruar së pari shëndet dhe suksese në punët e tyre të përditshme. Avancimi i pozitës së gruas mbetet qëllim i pakontestueshëm për zhvillimin e gjithëmbarshëm shoqëror.

https://www.facebook.com/bujanovac.rs/posts/1684848438389727

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *