Kryetari Kamberi takon ambasadorin Keefe: “Fokusimi më i madh i ndërkombëtarëve për Luginën e Preshevës”

166

imageKryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi po qëndron në Beograd dhe ka zhvilluar një takim me ambasadorin e Britanisë së Madhe të akredituar në Beograd, Denis Keefe.
Pas takimit, Kamberi nëpërmjet profilit zyrtar ka shkruar: “Fokusimi më i madhë i ndërkombëtarëve në Luginë të Preshevës, qëndrim i yni i përbashkët dhe domosdoshmëri.
Vullneti politik për bashkëpunim më të ngusht me përfaqësuesit e ambasadave mike të akredituara në vend është i pakontestueshëm”.
Duhet theksuar se në takimin e sotëm në Beograd, ka marrë pjesë edhe kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *