Kryetari Kamberi suprizon punëtoret e Administrates kkomunale, ju dhuron lule të freskëta me mbishkrim: “Urime 8 Marsi, kryetari i Komunës”

458

Një suprizë e këndshme, ka ndodhur në mëngjesin e sotëm  në Administratën Komunale të Bujanocit.

Kryetari Shaip Kamberi, ka dhuruar lule për të gjitha punëtoret e Administratës komunale. Të gjitha punëtorëve, u janë vendosur lulet në tavolinën e punës, para orës 7:00 d, me një mbishkrim në dy gjuhë: “Urime 8 Marsi, kryetari i Komunës”.

Megjithate, janë punëtoret e administratës komunale që kanë “shpërthyer” në facebook, duke postuar lulet, dhe duke falenderuar kryetarin për suprizën e bërë./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *