Kryetari i sapozgjedhur i Londrës befason kundërshtarët, përkujton viktimat e Holokaustit

375

thumbs-b-c-26c77af50268a4033e7ece90c2e0000c_1462778604-2627335Mijëra persona të komunitetit hebre në Londër, ishin pjesëmarrës të ceremonisë së sotme përkujtimore, përfshirë 150 të mbijetuarit e Holokaustit.

Kryetari i sapozgjedhur i Londrës, Sadiq Khan, mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të viktimave të Holokaustit, që paraqet ngjarjen e tij të parë në të cilën merr pjesë në cilësinë e njeriut të parë të Londrës, raporton Anadolu Agency.

Khan sot morri pjesë në një shërbim përkujtimor në veri të Londrës, që konsiderohet një lloj kundërpërgjigjeje ndaj akuzave parazgjedhore të Partisë Konservatore e cila pohonte se ai mbron ekstremizmin dhe se në radhët e laburistëve ka antisemitizëm,
Mijëra persona të komunitetit hebre në Londër, ishin pjesëmarrës të ceremonisë së sotme përkujtimore, përfshirë 150 të mbijetuarit e Holokaustit./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *