Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, nesër viziton Bujanocin

211

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, nesër do të vizitojë Bujanocin. Sipas një agjende të publikuar, kryetari Kastrati, takimin e parë me fillim prej orës 11:00h, do t’a zhvillojë me kryetarin e Bujanocit, Nagip Arifi, ndërsa prej orës 12:00h, kryetari i Komunës së Kamenicës, do të takojë, kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa.

Takimi e fundit, kryetari Kastrati, nesër do t’a zhvillojë me deputete popullor shqiptarë, Shaip Kamberin, Nadije Beqirin dhe Argjend Bajramin me fillim prej orës 13:00h.

Kujtojmë që, kjo ëhtë vizita e dytë në Bujanoc, e kryetarit të Kamnenicës, Qëndron Kastrati. Vizitën e tij të parë, në Bujanoc, e kishte realizuar më 2 mars të vitit 2018./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *