Kryetari i Kamenicës harxhoi vetëm 4 euro në udhëtim zyrtar jashtë vendit (DOKUMENT)

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, njihet si njëri prej kryetarëve që e kursen buxhetin e Komunës për udhëtime jashtë vendit dhe për dreka zyrtare.
KALLXO.com ka siguruar dokumente të cilat tregojnë se Qëndron Kastrati në një udhëtim zyrtar jashtë vendit ka shfrytëzuar vetëm 4 euro e 30 centë nga buxheti i Komunës së Kamenicës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *