Koronavirusi ‘pushoi’ gjatë vikendit në Bujanoc – ja sa raste regjistrohen brenda 48 orëve

Gjatë dy ditëve të vikendit të fundit, janë regjistruar vetëm dy raste pozitive më koronavirus në Bujanoc.

Sipas raportit të Shtëpisë së Shëndetit në Bujanoc, gjatë ditës së shtun (6 mars), janë kryer 15 teste antigjen, dhe vetëm dy pacientë kanë rezultuar të infektuar me COVID-19, derisa nuk është zhvilluar asnjë test PCR.

Ndërkaq, e dilea ka qenë edhe më e qetë. Përveç që janë kryer 22 kontrolle, prej të cilave tre ishin fëmijë, nuk është ekzaminuar asnjë pacientë për test në COVID-19.

Që nga shpërthimi i pandemisë, Bujaoci ka regjistruar 953 raste me koronavirus, derisa vetëm në ditën e gjatë muajit mars, janë regjistruar 57 raste të reja me COVID-19./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *