Koronavirusi – Beogradi shpall gjendjen e jashtëzakonshme

651

Kryetari i kryeqytetit serb, Zoran Radojiçiq, me sugjerimin të Shtabit për situata emergjente të Qytetit të Beogradit, miratoi vendimin për shpalljen e një situate emergjente në Beograd.

Ky vendim i kryetarit Radojiçiq, erdhi si rezultat i gjendjes së krijuar nga koronavirusi, ndërsa pritet të fillojnë rrespektimi i masave parandaluese për të mbrojtur sigurinë dhe jetën e qytetarëve. Vendimi pritet të hyjë në fuqi sot, njoftoi Administrata e Qytetit, raporton Tanjug.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *