Kontraktohen pesë projekte me vlerë 4.5 milionë dinarë; tre projekte për fshatin Konçul dhe dy në Samolicë

1772

Kryeshefi i administratës komunale të Bujanocit, ka nënshkruar pesë kontrata për realizimin e projekteve me kompaninë “Saba Bellça” nga Presheva.

Nga pesë projektet tashmë të kontraktuara, tre projekte do të realizohen në fshatin Konçul dhe dy në Samolicë.

Vlera e përgjithshme është 4.5 milionë dinarë./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *