Kontigjeni i parë me ndihma nga Bujanoci, po niset drejt Durrësit-dhjetra të rinjë dhe qytetarë në aksionin solidarizues (FOTO)

600

Zyra për të rinj në Bujanoc, nga sot ka filluar me grumbullimin e ndihmave për familjet e prekura nga tërmeti në Durrës dhe Thuman.

Deri më tani, është tubuar një sasi e madhe e ndihmave ushqimore, higjienike dhe atyre të veshëmbathjeve, dhe në ndërkohë ky kontingjet pritet të niset për pak minuta drejt Shqiprisë

Veç institucioneve, edhe mjaft individë, shqiptarë nga Bujanoci kanë shprehur vullnetin për të ndihmuar të prekurit nga termeti në Shqipëri, ku vetëm para Xhamisë së qytetit janë mbledhur sasi të konsiderueshme të ushqimeve dhe veshëmbathjeve./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *