Komuna e Bujanocit shpallë dy konkurse për subvencionim të biznesve – vlera totale e konkurseve 24 mln dinarë

Komisioni për subvencionimin e bizneseve lokale në Bujanoc, të mërkuren (11 maj), ka shpall konkurs për ndarjen e mjeteve për subvencionimin e biznesve të vogla dhe të mesme, në Komunën e Bujanocit.
Në konkurs, thuhet:
Komisioni për ndarjen e mjeteve stimuluese për zhvillimin e ndërmarrësis lokale në Komunën e Bujanocit për vitin 2022 më datën 11.05.2022, shpallë dy konkurse publike: KONKURS PUBLIK për ndarje të mjeteve për subvencionimin e projekteve të shoqërive ekonomike të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësve dhe Start Up bizneseve në komunën e Bujanocit për vitin 2022.
Sipas konkursit të sivjetëm për nxitje të zhvillimit ekonomik, Komuna e Bujanocit, ka ndarë 24 milionë dinarë për subvencionimin e biznesve, 18 milionë janë për bizneset ekzistuese dhe 6 milionë janë për bizneset e sapo të themeluara.
Më poshtë e gjeni linkun e plotë të konkursit:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.