Komuna e Bujanocit kryen pagaset e bursave studentore për vitin 2019-të

382

Komuna e Bujanocit, gjatë ditës së sotme ka paguar bursat studentore nëpër xhillogaritë e studentëve përfitues nga thirrje publike për ndihmë të njëherëshme studentëve nga territori i Komunës së Bujanocit për vitin 2019-të.

“Të nderuar student/e,

Ju njoftojm se është kryer pagesa e bursave studentore në llogaritë tuaja bankare.

Drejtorati për arsim i Komunës së Bujanocit, duke ju uruar suksese në vijimin e studimeve, mbetet i hapur për përkrahje dhe bashkëpunim të mëtejm” – thuhet në njoftimin e publikuar nga Komuna e Bujanocit.

Komuna e Bujanocit për vitin 2019, ka ndarë 10 milionë dinarë, për bursat studentore, ku kanë përfituar 812 studentë nga Komuna e Bujanocit./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *