Komuna e Bujanocit financon 53 OJQ, i refuzon 10 të tjera për mungesë të dokumentacionit (Dokument)

414

Administrata komunale e Bujanocit, gjegjësisht Komision për vlerësimin e programeve dhe projekteve të shoqatave qytetare, ka sjell vendimin mbi financimin e sivjetëm.

Gjithsejt janë bashkëfinancuar 53 shoqata qytetare, ndërsa 10 të tjera janë refuzuar për mungesë të dokumentacionit.

Vlera maksimale për  financimin e një projekti është 150 mijë dinarë, ndërsa ajo minimalja 20 mijë, ndërsa buxheti total për financimin e OJQ-ve për vitin 2018-të, ka qenë 3 milionë dinarë.

Më poshtë ju sjellim vendimin e plotë të shpallur në faqen zyrtare të Komunës së Bujanocit./Lugina-Lajm/

Vendimi-2018
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *