Kompania LcWaikiki së shpejti hap degën e saj më të re në Preshevë, shpall konkurs për 15 vende pune

Kompania për shitjen e vesh-mbathjeve,  LcWaikiki, së shpejti do të hap filialin e saj në Preshevë.

Kjo kompani turke, tanimë po kërkon rreth 15 punëtorë për pozita të ndryshme në degën që do ta hap së shpejti në Preshevë:

Menaxher/e kryesorë 1
Menaxher/e i departamentit 2
Magacioner/e 2
Arkatarë/e 5
Shitës/e 5

Të interesuarit për punë duhet të shkruajnë cv-të e tyre në gjuhën angleze dhe ti dërgojnë në e-mail lulzim.rasiti@pks.rs dhe zlokapa@Lcwaikiki.com
ose në nr mobil: +381 063 87 63 997

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *