KKSH nderon me mirënjohje post-mortem ish kryetarin Jonuz Musliu (FOTO)

358

Në një vjetorin e vdekjes së kryetarit Jonuz Musliu, Këshilli Kombëtar Shqiptar i ndan mirënjohje post-mortem, ish udhëheqësit të këtij institucioni shqiptar me seli në Bujanoc.

Në kumtesën e KKSH-së, thuhet:

“KKSH i ndau mirënjohje postmortem ishkryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliut, “Për kontributin e dhënë ndaj çështjes së shqiptarëve të Luginës së Preshevës” dhe “avansimin e të drejtave të shqiptarëve”.

Mirënjohjen e pranoi familja Musliu, ku u pritë nga kryetari Ragmi Mustafa, zv/kryetari Enver Memeti dhe stafi i KKSH me të cilin ishkryetari bashkëpunoi.”

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *