Kjo është familja katër anëtarëshe që u shua nga aksidenti në Bullgari

E dhimbshme! Kjo është familja e cila humbi jetën në aksidentin tragjik në Bullgari, prindërit nga 36 vjeç dhe dy fëmijët binjak nga 4 vjeç

L.Ahmeti – 2017

Xh. Ahmeti-1985

A. Ahmeti-2017

A. Ahmeti -1985

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *