KF “Tërnoci” udhëtoi drejt Ulqinit – që nesër fillon Turneu Mbarëkombëtar i futbollit për fëmijë “ULQINI 2019”

683

Futbollistët e KF Tërnocit, gajtë ditës së sotme, janë nisur drejt Ulqit, ku do të marrin pjesë në Turneun Mbarëkombëtar të Futbollit për Fëmijë “Ulqini 2019”.

Hapja solemne e këtij turneu do të bëhet më nesër (më 5 prill) prej orës 10:00 në fushën sportive “Olimpinc” në Ulqin.

E veçanta e këtij viti tuneru të 15-tin me rradhë, është pjesëmarrja e Arbreshërve të Zarës, krahas vendeve tradicionale pjesëmarrëse në ketë eveniment sportiv, si: Tetova, Durrësi, Peja, Ulqini, dhe Bujanoci.

Turneru mbarëkombëtar i futbollit për Fëmijë “Ulqini 2019”, do të zgjas deri më 7 prill./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *