Këto janë pamjet e rrënimit të kazinovenë Karaçevë pas aksionit të Policisë së Kosovës (VIDEO)

Me urdhër të Prokurorisë së Kosovës, Policia e Kosovës, sot në mëngjes ka nisur një aksion në Karaçevë, nga ku janë arrestuar disa persona të kë kërkuar dhe janë rrënuar kazinot e ndërtuara buzë rrugës për në hyrje të fshatit.

Pamjet që i sjell faqja “Kamenica Press”, shihen se si Policia e Kosovës, ka rrënuar në plotni objektet e kazionove të ndërtuara para pak ditëve./LUGINALAJM/

Kliko për videon: https://www.facebook.com/KamenicaPress/videos/3055494638099512

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *