Këto janë fshatrat e Preshevës, që të mërkuren do të mbesin pa rrymë elektrike

Fshtrat  e Preshevës; Leran, Geraj, Mamincë, Ashan, Golemidoll, Strzoc dhe Sllavujevc, do të mbesim pa furnizim të energjisë elektrike ditën e nesërme, e mërkur.

Sipas njoftimit të Elektrodistribucionit të Serbisë, këto fshatra do të kenë ndërprerje të rryjmës, prej orës 10:00h deri në ora 15:00h, si rezultat I punimeve në rrjetin elektrik./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *