Kërcënohet kryeministri Albin Kurti, Njësia Speciale ruan shtëpinë e tij

Në shtëpinë e kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, janë shtuar masat e sigurisë.

Raportohet se Kurti ka marrë kërcënime, dhe për këtë shkak është rritur prezenca e Policisë së Kosovës.

Pranë shtëpisë së tij janë dërguar edhe njësistet Speciale, ndërsa nga fotot shihet numër më i madh i tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *