Kapen 43 kg marihuanë në Maqedoni

Sipas të përditshms “Vreme” nga Shkupi sot në orët e hershme të mëngjesit në vendkalimin kufitar në Tabanovc organet e siguris të Republikës së Maqedonis në linjën e autobusit drejt Turqis kanë kapur 43 paketime të llojit marihuan.

A.S është arrestuar dhe i njejti është dërguar në paraburgim prej 48 orëve në Shkup.deri sa B.A e A.V janë nuk kanë qenë prezent gjatë gjetjes së lëndës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *