Kanë filuar punimet në rrjetin e kanalizimit dhe ujësjellësit në lagjen e Garalive të fshatit Letovicë (FOTO)

337

Rrjeti i kanalizimi dhe ujësjellësit, kanë filluar të ‘shtrohen’ në lagjen e Garalive të fshatit Letovicë.
Përveç kanalizimit dhe ujësjellësit, punimet në ketë lagje do të vazhdojnë me asfaltimin e rrugëve.
I tërë ky projekt po financohet nga qeverisja lokale, rrespekrivisht nga departamenti për investime dhe zhvillim të udhëhequr nga Enver Ramadani./Lugina-Lajm/

 

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *