Kamberi uron nxënësit: “Shkollimi dhe arsimimi i juaj është garancë për të ardhmen tonë”

325

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, nëpërmjet një postimi, ka uruar të gjithë nxënësit që sot kanë filluar procesin arsimor.

Kamberi ka shkruar:

Nxënës të dashur,

Ju uroj fillimin e vitit të ri shkollor duke ju dëshiruar që sukseset e juaja të jenë të vazhdueshme dhe që këmbëngulësia juaj për të thithur dijen të ju përcjell gjithnjë.

Shkollimi dhe arsimimi i juaj është garancë për të ardhmen tonë të përbashkët ndërsa ju jeni shpresa e këtij vendi për atë të ardhme.

Urime fillimi i vitit të ri shkollor. Shëndet dhe shumë suksese.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *