Kamberi: Nuk mendoj të rikandidohem, por ju premtoj se t’iu mundi me ekipin e dytë

869

Gjatë seancës së sotme plenare të shtatën me rradhë të Kuvendit komunal të Bujanocit, kryetari Shaip Kamberi ka deklaruar se: Nuk mendoj të rikandidohem, por ju premtoj se t’iu mundi me ekipin e dytë.

Këto deklarata kryetari Kamberi i bëri gjatë një përballje me këshilltarët e opozitës në lidhje me rishikimin e buxhetit për vitin 2019.

“Mos u merrni me premtimet tona, sepse ne dalim para qytetarëve, edhe ballafaqohemi dhe ju shpjegojmë se për çfarë arsye ka ardh deri te ky ndryshim i buxhetit, dhe gjendjen të cilën e keni krijuar me përjashtime nga puna të punëtorëve shqiptarë, ndërsa ne jemi detyruar nga gjykata t’iu paguajmë të gjitha pagat.

Unë edhe ashtu nuk mendoj të rikandidohem, por ju premtoj se do t’ia mundi me ekipin e dytë” – ka deklaruar Shaip Kamberi – kryetar i Bujanocit.

Seanca e sotme e Asamblesë komunale u karakterizua si e nxehtë në mes të pozitës dhe opozitës./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *