Kamberi në Danimarkë takime pune me kryetarët e komunave dhe qyteteve të Ballkanit perëndimor

402

“Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi gjatë qëndrimit të tij në Danimarkë, po zhvillon takime pune me kryetarët dhe përfaqësuesit e komunave dhe qyteteve të Ballkanit Perëndimor në Konferencën globale të qyteteve dhe komunave të forta (Strong Cities) që po mbahet në Aarhus” – thuhet në njoftimin e kryetarit Kamberi.

Në konferencë do të marrin pjesë afër 450 përfaqësues të qyteteve dhe komunave nga mbarë bota./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *