Ka përfunduar edhe një projekt infrastrukturor në qytetin e Bujanocit (FOTO)

484

Infrastruktura në qytetin e Bujanocit, tashmë po merrë formën e duhur.

Gjatë ditës së enjte (dje), ka përfunduar edhe një projekt në rrugën “Bekim Fehmiu” të Bujanocit.

Bëhet fjalë, për njërën nga rrugicat më të gjata të kësaj rruge, që lidh sheshin e qytetit me fshatin Tërnoc dhe rrugën e “Kosovës” dhe ate “Ilaz Selimi”.

Megjithate, pritet që edhe disa projekte të tjera infrastrukturore të zhvillohen gjatë ditëve në vijim./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *