Ka ndërruar jetë Zihni Osmani – kontabilist i mirënjohur nga Presheva

947

Mesditën e së enjtes, pas një sëmundje të shkurtër, në moshën 59 vjeçare, ka ndërruar jetë, Zihni Osmani nga Presheva.

I ndjeri, ka qenë kontabilist i shquar jo vetëm në Preshevë, por edhe në rajon.

Zihni Osmani, ka qenë ekonomost i diplomuar në Universitetin e Splitit të Kroacisë.

Pas vetës, i ndjeri ka lënë dy djemë dhe gruan.

Varrimi i të ndjerit, do të bëhet, sot (e enjte) me namazin e ikindisë në Preshevë./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *