Ka ndërruar jetë Selver Hyseni veteran i arimit nga Malësia e Bujanocit (Biografia)

Të hënën, pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë, Selver Hyseni, veteran i arsimit nga Breznica e Malësisë së Bujanocit.

Biografia:

I ndjeri, ka punuar si mësimdhënës i Gjuhës shqipe në shf Migjeni në Breznicë për 40 vite dhe u pensionua në 2014 si drejtor i të njejtës shkollë. Ishte kryetar për shumë vite i Bashkësisë lokale në Breznicë, aktivist në shumë aktivitete të Luginës dhe themelues i UÇPMB-së në Breznicë.
Jetën në pension e vazhdoi në Prishtinë, ku pas një sëmundje të shkurtër e të rëndë ndrroi jetë më 27.10.2021. Varrimi i të ndjerit është bërë në Prishtinë.
Të pikëlluar familja Hyseni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *