Ka ndërruar jetë Muamer Zukorliq, ish kryetar i Meshihatit nga Novi Pazari

Kryetari i Partisë për Drejtësi dhe Pajtim dhe ish-myftiu nga Novi Pazari, Muamer Zukorliq para pak çasteve, ka ndërruar, shkruan portali Nova.rs, konfirmuar nga  Bashkësia Islame.
Zukorliq, aktualisht është zëvendëskryetar i Kuvendit republikan të Serbisë.

Ai ishte në krye të Meshihatit deri në vitin 2016, kur filloi me karrierën e tij politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *