Ka ndërruar jetë mësuesi Rahim Fazliu nga Bujanoci – ja kur do të bëhet varrimi

1806

Mëngjesin e sotem, pas një ataku kardiak, ka ndërruar jetë, Rahim Fazliu, mësues në pension nga Bujanoci.

I ndjeri, për shumë vite ka punuar si mësues dhe sekretar në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, deri në vitet e 90’ta, kur edhe filloi diferencimi politik shteteror serb mbi mësimdhënësit e kësaj shkolle, ku mësues Rahimi u përjashtua nga puna.

Ai me pas ka qene edhe i angazhuar si administrator në zyren e Deges se PVD-së në Bujanoc.

Varrimi i mesues Rahimit, do te behet sot me namazin e ikindise në varrezat e qytetit në Bujanoc./LUGINALAJM/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *