Ka ndërruar jetë Luljeta Bajrami (36) nga Rainca e Preshevës

505

Në moshën 36 vjeçare, sot ka ndërruar jetë Luljeta Bajrami, vajzë nga Rainca e martuar në Preshevë.

Lugina-Lajm, jo zyrtarisht ka mësuar se e ndjera vuante nga një sëmundje e rëndë.

E ndjera, pas vetes ka lënë bashkëshortin Argjendin dhe tre fëmijë./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *