Ka ndërruar jetë ish presidenti amerikan George H.W. Bush

264

Ish-Presidenti i SHBA Xhorxh H.W. Bush ka vdekur në moshën 94 vjeçare në Houston, sipas zëdhënësit të tij Jim McGrath shkruan BBC . George Bush Sr, siç ishte i njohur  ishte presidenti i 41-të i SHBA midis 1989 dhe 1993, pasi shërbeu dy mandate si zëvendës-president nën presidencën e  Ronald Reagan.

Gjatë muajit prill, u pranua në një njësi të kujdesit intensiv të spitalit, me një infeksion gjaku. Një javë pas vdekjes së gruas së tij 73-vjeçare, Barbara.

“Jeb, Neil, Marvin, Doro dhe unë jemi të pikëlluar për të njoftuar se pas 94 vitesh, i dashuri ynë ka vdekur”, tha në një deklaratë George Bush Jr.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *