Jonuz Musliu e Stojança Arsiq me pagë mujore më të madhe se sa Shaip Kamberi

396

Revista javore, “Vranjske” në numrin e saj të fundit ka publikuar pagat mujore për funksionerët më të lartë nëpër komunat e rrethit të Pçinjës.

Sipas këtij hulumtimi, pagën më të madhe mujore e ka kryetari I Vranjës, 91.286,00 dinarë,

Për dallim nga Vranja, në komunë e Bujanocit, kryetari Shaip Kamberi, ka pagën më të vogël se sa kryetari i Asamblesë komunale, Jonuz Musliu dhe zëvendëskryetari i komunës, Stojança Arsiq.

Nuk dihet kjo se për çfar arsye Kamberi ka lejuar një gjë të tillë, kur merret parasysh se ish kryetari Nagip Arifi, kishte pagën afro 95.000 dinarë.

Ja lista e plotë e pagave të funksionerëve më të lartë në rrethin e Pçinjës:

Slobodan Milenković, kryetari i qytetit të Vranjës                                                      91.286,00

Dejan Tričković, kryetari i kuvendit të qytetit të Vranjës                                         87.385,00

Igor Andonov, zëvendës/kryetar Vranjës                                                                         85.443,00

Dušan Aritonović, kryeshef i administratës komunale, Vranjë                               80.405,00

Marko Tričković, sekretar i kuvendit komunal të qytetit të Vranjës                     80.133,00

Novica Tončev, kryetar I KK ,Surdulicë                                                                              77.555,00

Stojanča Arsić, zëvendëkryetar i komunës së Bujanocit                                               77.454,00

Jonuz Musliu, kryetar i Asalmblesë komunale të Bujanocit Bujanovac                 77.155,00

Šaip Kamberi, kryetar i komunës së Bujanocit                                                                  76, 654,00

Goran Mladenović, kryetar i komunës së Vlladiçin Hanit                                            76.353,00

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *