Ja nuset nga Shqipëria që shiten prej 500 deri në 1 mijë euro në Maqedoni (Video)

420

0,,17809230_303,00RTV 21 ka realizuar një reportazh ku paraqitet jeta e nuseve nga Shqipëria të martuara në Maqedoni.

Raportohet se mbi 500 vajza janë martuar nga Shqipëria në Maqedoni vetëm në 10 vjetët e fundit dhe ato janë të martuara kryesisht në fshatra shumë të varfëra të Maqedonisë.
Madje, në këtë reportazh thuhet se nuset “shiten” prej 500 deri në 1 mijë euro në Maqedoni.
“Jam i kënaqur me jetën që bëj këtu me nusen nga Shqipëria. Ato janë të sjellshme dhe punëtore”, thotë një maqedonas që është martuar me shqiptare.
Kronika e RTV21 ku sjellen edhe rrëfimet e disa prej femrave shqiptare të martuara na Maqedoni./Lugina-Lajm/


Nuset nga Shqiperia ne Maqedoni by GazetaExpress
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *