Ja në cilin rend ishte i ulur kryetari Shaip Kamberi në manifestimin qendror sot në Prishtinë (FOTO)

472

Kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi edhe gjatë ditës së sotme ka marrë pjesë në shënimin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës. Ai me ftesë të presidentit Hashim Thaçi, ka qenë i pranishëm në manifestimin qendror të zhvilluar në sheshin Skenderbej të Prishtinës.

Në mesin e shumë mysafirëve nga vendi dhe bota, për kryetarin e Bujanocit, është rezervuar vendi në rendin e parë, shumë afër me ate të Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Gjithashtu, në krahun e djathtë të foltores, përveç Shaip Kamberit e Shpend Ahmetit, ishte shumë afër i ulur edhe Rifat Jashari, përfaqësues i familjes Jashari./LuginaLajm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *