Ja në cili televizion do t’a transmetojë meçin Luiz JR vs Joshua

536

Grupi televiziv nga ballkani “Arena Sport 1” , do ta transmetojë duelin e boksit ndërmjet Ruiz JR dhe Mosha të vlefshëm për titullin botëror në WBO.

Peçi pritet të nis pas orës 22:00h.

Aktualisht po zhvillohet ndeshje tjetër ndërmjet Povetin vs Bounty.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *