Ja gazetari preshevar që i doli përballë kryeministres serbe Brnabic me mbishrkimin “Njerëz të ardhur nga mali”

1544

Gazetari Furkan Saliu nga Presheva, sot morri pjesë në ceremoninë e inagurimit të sistemit tënjë pike kufitare Tabanovcë-Preshevë, ku si kundërpërgjigje për deklarimet e mëhershme të kryeministres serbe Ana Brnabic, se shqiptarët janë njerëz të ardhur nga mali, ai veshi një maicë me figurat më eminente shqiptare që kanë arritur majat e botës së artit dhe sportit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *