Intervista

Më të rejat

Të gjitha lajmet

Politikania nga Presheva Ardita Sinani pjesë e rubrikës “ Bardh e Zi“ e cila rrëfehet për herë të parë për portalin Syri.tv

SYRI.TV: Përshëndetje e nderuara znj. Ardita Sinani, mirë se na erdhët në rubrikën Bardh e Zi në portalit Syri.tv nga Mërgata? Ardita Sinani: Faleminderit për...

Read More

Shqiprim Arifi ndërron qëndrim për bashkimin me Kosovën pak ditë para zgjedhjeve lokale në Preshevë

E besoni apo jo, Shqprim Arifi ka ndërruar qëndrim rreth bashkimit me Kosovë pak ditë para se të zhvillohen zgjedhjet lokale në Preshevë, duke ditur se...

Read More

Kryetari Mustafa për “Danas-in” serb: Pa paqe, nuk ka as arsimim të mirë

Këshilli Kombëtar Shqiptar arsimin e trajton si një çështje themelore të vlerave dhe cilësisë së shoqërisë. Sot, në qytetërimin modern, arsimi është...

Read More

Kamberi: Nuk frikësohem, edhe pse jetoj në shtetin që u përfshi në vrasjen e kryeministrit të vet

A janë të gatshëm njëmend serbët për luftë? Pse e vendosi flamurin e Shqipërisë e jo atë të Kosovës në Kuvendin e Serbisë? Çfarë komentesh mori prej...

Read More

‘Vreme’: Shqiptari lider i opozitës në Serbi – Bernabiq po frikësohet nga e vërteta, të shkojë në Batajnicë

Refuzimi i Ana Bërnabiqit ndaj ftesës sime për ta vizituar Batajnicën reflekton pikërisht frikën e pushtetit në Serbi nga e vërteta, sepse e vërteta do ta...

Read More

Murati: E vetmja mënyrë për ta larguar tërësisht Serbinë nga Kosova është projekti i ripërcaktimit të kufijve

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka bërë me dije se në këtë kohë zgjidhja më e mirë për Kosovën do të ishte formimi i një qeverie...

Read More