“Informer”: Polici Mirosllav Kuzmanoviq, “poshtërsia” e policisë serbe!

305

40771_policajac_fKy është turpi i Serbisë, kështu nisë shkrimin e përditshma beogrdase “Informer”.
Në fakt, ky është polici serb që ditë më parë kishte plaçkitur emigrantët sirian në Beograd.
Quhet Mirosllav Kuzmanoviq (24), i njohur si Mikica, dhe është “poshtërsia” e policisë serbe, shkruan me tëj Informer.
Polici në fjalë në bashkëveprim edhe me një polic tjetër, është i dyshuari kryesor për vjedhje të dy emigrantëve sirian në Beograd, ku me ç’rast iu kanë plaçkitur 2.050 euro.
Siç shkruan Informer, policit të dyshuar I është caktuar paraburgimi prej 30 ditëve.
Për rastin në fjalë, gjët ditës së djeshme është paraqitur edhe ministry i policisë Nebojsha Stefanoviq, i cili ka theksuar se “ëmblema e policisë nuk do të mbroj askë nga ligji”.
Policia serb Miroslav Kuzmanoviq, siç dyshohet iu është afruar shtetasve sirian duke iu treguar kartën e ligjitimitetit dhe pistoletën zyrtare, dhe iu ka kërkuar që të gjitha gjësendet t’i nxjerren nga xhepat, me ç’rast paratë dhe dokumentet e udhetimit iu ka marrë dy emigrantëve . /Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *