I jepet lamtumira e fundit, të riut preshevar, Flamur Kadriut

Qindra qytetarë nga Presheva dhe më gjerë, sot me namazin e ikindisë, i kanë dhënë lamtumirën e fundit, të riut preshevar, Flamur Kadriu.

I ndjeri, ndrroi jetë dje, në moshën 28 vjeçare, pas një komplikimi shëndetësor në Qendrën Klinike Universitare në Prishtinë.

Flamuri, para disa viteve ka përfunduar studimet e dizajnit grafik në Universitetin Ballkanit të Shkupit, ndërsa ka qenë i angazhuar si krijues i shumë veprave privrate./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *