I infekrtuari me koronavirus vdiq derisa po priste për kontroll në Kovid ambulancën e Vranjes

Një pacient ka vdekur sot, derisa ishte duke pritur për kontroll në ambulancën kovid të ATD në Vranje, raporton portali Info Vranjska, duke iu referuar një qytetari anonim i cili po priste për një ekzaminim.

Sipas informacioneve jozyrtare, ky është një pacient i lindur në vitin 1938, i cili erdhi para orës 07:00h të mëngjesit, kur ATD filloi punën, dhe i cili ishte pozitiv në koronavirus.

Pacienti i vdekur, fillimisht i’u keqësua gjendje shëndetësore, ku më pas u rrëzua derisa po priste për një ekzaminim./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *