I aksedentuari nga Bushtrani i Preshevës është mirë me shëndet, thojnë familjarët

Zoran Zaev kryeministri i Maqedonise se Veriut per nje gazete bullgare kishte dhene inverviste se edhe nje person nga Presheva ka nderruar jete ne aksidentin qe ka ndodhur ne Bullgari ku autobusi ka marre flakë, shkruan Presheva.AL

Lajmin se personi nga fshati Bushtran eshte mire dhe ka shpetuar per Presheva.AL e kane konfirmuar familjaret e tij, pasi kane kontaktuar direkt me te.

Siç njofton ky portal nga Presheva, ai aktualisht ndodhet në spital dhe është mirë me shëndet, kanë deklaruar familjaret e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *