Hoxha Ulvi Fejzullahu i emocionuar lutet për besimtarët (VIDEO)

Imami i Xhamisë së qytetit në Bujanoc, hoxhë Ulvi Fejzullahu, në prag të përfundimit të Ramazanit, ka shpërndarë një mesazh lutjeje për besimtaret, e që emocionet gati se po e tradhtojnë edhe vet hoxhën nga Bujanoci.

Mesazhi të cilin e ka shpërndar Fejzullahu, është një lutje/dua që ai ka bërë për besimtarët myslimanë dhe pranimin e adhurimeve tek Zoti i Gjithësisë.

Më poshtë, mundë të ndjekni mesazhin emocional të hoxhë Ulvi Fejzullahu:

https://www.youtube.com/watch?v=28jJKP0BlkY&ab_channel=LUGINALAJMVIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *