Hoxha që u arrestua për terrorizëm veteran i UÇK-së!

253

fa0e2b608dc5d0302e28512af5f2d865-xl-2-750x375Mazllam Mazllami imam në Xhaminë e Jeni Mahallës në Prizren, i cili u arrestua muaj më parë si i dyshuar për terrorizëm po del të jetë një gabim i madh i qeverisë Kosovare.

Komisioni qeveritar për verifikimin e kategorive të dala nga Lufta e UÇK-së, ka publikuar listën e verifikuar për Zonën Operative të Pashtrikut, në listë figuron edhe hoxha dhe humanisti Mazllam Mazllami nga Prizreni.

Edhe njëherë u dëshmua se hoxhallarë kanë qenë dhe janë gjithmonë në shërbim të kombit dhe fesë e jo siç u akuzua hoxha në fjalë për terrorizëm./infokusi.com/-/LuginaLajm/

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *